Поради щодо налаштування WordPress Найкращий метод Повний посібник 2024

Поки ви чекаєте своєї інформації до AddContent, ви, ймовірно, можете перенести на наступний крок розміщення в базі даних. Зробіть позитивне перетягування та киньте фактичну інформацію, а не фактичну папку WordPress. Програмне забезпечення протоколу передачі файлів (FTP) дозволяє вам підключитися до облікового запису Інтернет хостингу та перетягувати файли з ПК на ваш сервер та з нього. Коли ви додаєте файли на свій сервер, вони стають баченими особам, які відвідують назву вашої області. Якщо ваш Інтернет сервер встановлений phpmyadmin, ви можете дотримуватися цих інструкцій, щоб створити своє ім’я користувача та бази даних WordPress. Якщо ви працюєте самостійно ноутбуком, на більшості розподілів Linux ви, мабуть, можете автоматично налаштувати phpmyadmin.

  • Серед вкладок на високій сторінці виберіть бази даних.
  • Платформа також підтримує добре розроблені теми, які можна легко використовувати для дизайну веб-сайту.
  • Незалежно від того, VPS cTrader Forex яку операційну систему ви, можливо, можете вчитися, щоб поставити WordPress на внутрішньому рівні.
  • Крім того, багато керованих хостів WordPress будуть попередньо встановити для вас WordPress, однак теги значень на них можуть бути більшими.
  • Крім того, фрілансери та Інтернет компанії люблять користь, з якою вони перемикають веб сайти на своїх покупців.
  • Прокрутіть дещо вниз, і ви відзначите частину налаштувань розташування.

Сильний огляд відгуків: варіанти, ціноутворення, & Більше (

Як встановити WordPress на своєму веб хостингу

Після того, як ви заповнили кожну річ, обов’язково натисніть кнопку Встановити на задній частині екрана дисплея. Це поради щодо налаштування WordPress на CPanel за допомогою Autoinstaller. Тепер ви можете увійти на свій абсолютно новий сайт WordPress, перейшовши на свій дому.com/wp-admin. Далі вам подано екран із запитом інформації про базу даних.

Технічна допомога

Вибравши всі параметри, які ви хочете використовувати, натисніть на кнопку “Далі”, щоб продовжити. Далі вам можуть запросити визначити функції, які потрібно додати на свій сайт. Siteground регулярно вибирає “контактну форму”, оскільки кожен веб сайт потребує контактної форми.

Ви можете виконати однакові кроки, щоб встановити CMS, використовуючи Fantastico. База даних можна вважати будинком для зберігання для всього вмісту, який відвідувач переглядає на вашому веб сайті. Він купує текстову інформацію, теми WordPress, плагіни тощо. Для цього вам знадобиться доступ до Cpanel до вашого облікового запису в Інтернеті хостингу.

  • Багато навчальних інститутів додатково використовують багатосмугову мережу WordPress, щоб дозволити студентам створювати свої власні блоги.
  • Оскільки MAMP не змінює жодних теперішніх методів, ви знайдете спосіб просто видалити додаток так швидко, як ви закінчили його.
  • Переконайтесь, що значок зелений, що означає, що кожна дрібниця функціонує точно.
  • Поверніться до баз даних → Управління на Hpanel, натисніть на піктограму “Три крапки” та виберіть “Змінити пароль”.